افتادن گوشی در آب و یا ریختن مایعات بر روی موبایل اتفاقی است که ممکن است برای هر کدام از ما پیش بیاد.
اقدامات اولیه ما پس از آب خوردگی میتواند تا حدود زیادی نقش تعیین کننده ای برای نجات گوشی مان داشته باشد. و در مواردی از مراجعه به تعمیرکار موبایل و صرف هزینه برای تعمیر آن بینیاز شویم. در این مقاله به اولین و بهترین راهکارهای این موضوع خواهیم پرداخت.
-
خاموش کردن موبایل و خارج کردن باتری :
بعد از افتادن گوشی در آب و یا نفوذ مایعات در آن ممکن است هنوز گوشی شما روشن باشد. شدیدا توصیه میکنیم موبایل خودتان را خاموش کنید! و دلیل آن بار الکترونیکی در مدار است که با نفوذ اب ممکن است برای قطعات حساس مشکلات زیادی را ایجاد کند.
اگر باتری گوشی شما در دسترس است، حتما بعد از خاموش شدن دستگاه آن را خارج کنید.
-
خارج کردن سیمکارت و کارت حافظه :
اقدام بعدی خارج کردن قطعات جدا شدنی همانند سیم کارت و کارت میکرو SD از موبایل است.
در هنگام آب خوردگی آرامش و خونسردی خودتان را حفظ کنید!
-
خشک کردن تلفن همراه با حوله نرم :
با یک حوله کاغذی و یا پارچه ای دستگاه ، باتری موبایل و سایر وسایل جدا شدنی را خشک کنید.
اقدمات زیر را هرگز انجام ندهید!
تلفن را شارژ نکنید حتی اگر پاوربانک دارید.
با سشوار گوشی آب دیده را خشک نکنید!
کلید های فیزیکی روی تلفن را فشار ندهید.
حوله و یا گوش پاک کن پنبه ای را در داخل سوکت شارژ و جایگاه سیم کارت و مموری فرو نکنید.
معجزه گذاشتن گوشی در کسیه برنج، واقعیت یا افسانه؟
احتمالا شما هم شنیده اید که بهترین راه برای خشک کردن تلفن همراه و موبایل، گذاشتن آن در کسیه برنج است. در گذشته و با وجود باتری های جدا شدنی و دسترسی سریع و راحت به پشت گوشی این کار واقعا موثر بوده اما امروزه و با باتری های داخلی که قابل جابجایی نیست و عدم شکاف در پشت گوشی ایا این روش کارساز است؟
با این حساب میتوانیم روی برنج حساب کنیم اما هر چند به نظر میرسد که کارایی این روش نسبت به گذشته کمتر شده اما چندان بیتاثیر هم نمیتواند باشد.
خوشبختانه گوشی های امروزی به دلایلی که در بالا اشاره کردیم نفوذ پذیری کمتری دارند که مسلما در مقابل آب خوردگی هم مقاومت بهتری از خود نشان میدهند.
سایر روش های کارآمد:
استفاده از جاروبرقی برای مکش باد از روی دستگاه و همچنین قرار دادن گوشی در مسیر باد پنکه های رومیزی از روش های دیگر مقابله با آب خوردگی و رطوبت در گوشی میباشد.
توصیه میکنیم برای روشن نمودن دستگاه عجله نکنید و 24 تا 48 ساعت صبر کنید تا آب داخل دستگاه کاملا خشک شود.
در شرایط خیلی بد و حساس ممکن است گوشی شما نیاز به تعمیر داشته باشد و اگر خیلی بدشانس باشید و شدت نفوذ آب زیاد باشد حتی احتمال روشن نشدن همیشگی و از دست رفتن اطلاعات گوشی وجود دارد. همیشه از اطلاعات و شماره تماس های خودتان به وسیله برنامه های کاربردی پشتیبان و بکاپ داشته باشید.
و اگر دچار مشکل شدید و نیاز به کمک داشتید میتوانید برای تعمیر گوشی آب خورده از خدمات تعمیر موبایل در تهران و اصفهان ایران جیاسام استفاده نمائید.
به نظر من گذاشتن گوشی تو ظرف برنج واقعا کارساز
من یه لیوان دوغ ریختم رو گوشیم اول با دستمال کاغذی خیسی داخل سوکت شارژر و هندزفری و گرفتم و بعد گذاشتمش تو کیسه برنج و بعد 24 ساعت گوشیم و روشن کردم و هیچ مشکلی نداشت و کاملا مشکلش حل شد